Rome to Miami Transatlantic Celebrity Reflection :-)

Middelhavskysten15 netter cruise fra Roma, Italia til Miami, Florida

21 oktober-5 november 2016
Kjendis Refleksjon

Bli med oss på denne spennende Transatlantic 2016 gay gruppe cruise på Celebrity Cruises nyeste skip, Reflection! Du vil seile fra Roma, Italia til Miami, Florida og erfaring flere avslappende dager på sjøen for å utforske denne fantastiske nye liner, og fantastiske eksotiske havner i Frankrike og Spania i løpet av reisen, med dine nye Pied Piper homofil cruise Transatlantic_gay_cruise_map

Celebrity Cruises tar deg fra det vestlige Middelhavet Europa til østkysten av USA, ringer på øyer og spennende havner underveis. Den moderne luksus Celebrity Reflection cruiseskip sikrer at du er så avslappet eller aktiv som du ønsker å være

Celebrity Reflection

Slapp som aldri før om bord Celebrity Reflection, det nyeste skipet i Celebrity flåten, hvor en rekke nyskapende funksjoner legge opp til en cruiseopplevelse du sent vil glemme. Slapp av på ekte gress på øverste dekk, lene deg tilbake i fantastiske spa-fasiliteter og mye mer. Du kan få alt på Celebrity Reflection.

Transatlantic Gay Gruppe Cruise på Celebrity Reflectionindex

Den nyeste skip som sluttet Celebrity Solstice® Class flåte, er den elegante Celebrity Reflection den ultimate flukt – uansett hvordan du liker å bruke tiden din. Opplev noen luksuriøse alene tid på Canyon Ranch SpaClub®, med behandlinger som vil lede deg til en tilstand av fullstendig ro. Opp på øverste dekk, The avlukker sitte på ekte gress av den fantastiske Lawn Club. Disse cabana-stil hideaways er det perfekte stedet å slappe av med opptil tre venner, nyter en piknikkurv fra en vår spesialitet

 

images2

restauranter, underholdning på iPad® og valgfrie spabehandlinger. Hvis alle utendørs servering har du i en kreativ stemning, for å dra til Art Studio hvor en utdannet kunstner er på hånden vise deg hvordan du kan mestre nye håndverk, maleri og mer. Når dagen er ferdig, betale et besøk til den fascinerende og frisk Molecular Bar for moderne cocktails laget ved hjelp av spennende moderne mixology metoder.

Celebrity Reflection Spa

På spennende Lawn Club Grill våre dyktige kokker er til stede for å lage fersk 1164953657mat et stort utvalg av sjømat og kjøtt over den spesiallagde grill – rett ved siden av bordet. Hvis du har lyst på deg selv som en grill master selv, så kan du ta tømmene og grill mat til perfeksjon, med våre vennlige kokkene på din side. I nærheten ligger The Porch hvor du kan samle for paninis, drinker og friske, lette måltider i løpet av dagen. Du finner interaktiv meny på spesialitet restaurant, Qsine®, er like morsomt som å spise den fascinerende maten selv. Du vil oppleve moderne smak og presentasjon blant innbydende og spennende innredning. For fullstendig raffinement, hodet til Murano for en moderne vri på klassisk fransk mat. Chic og smart, menyen tilbyr fagmessig utformede klassikere og håndtverker oster.Celebrity-Reflection-Dec-2012-065

Lugarer om bord Celebrity Reflection er stilfullt utstyrt med fremtidsrettet design i alle aspekter. Opplevelsen er overbærende fra det øyeblikket du går om bord – og det er overnatting alternativer for å passe smak av hver gjest. En lugaren er mer enn bare et rom. Det er et sted hvor du kan lene deg tilbake, slappe av og ta i den umiskjennelige luksus av en Celebrity Cruises ferie. De fleste av våre lugarer har egen balkong for en personlig åpen plass, mens andre har en fantastisk utsikt over havet. Unikt for Celebrity Reflection, det er en ekstra vakkert utformet dekk, dedikert til våre 34 images4AquaClass® Suites komplett med romslig 79 kvadrat fot balkong og fantastisk panoramautsikt. Velg en Inside State for et koselig opphold, eller en luksuriøs Penthouse Suite for utrolig utsikt og europeisk stil butlerservice. Alle lugarer har eget bad og luksuriøst sengetøy.

Middelhavskysten

Roma (Civitavecchia), Italia

Vest-Europa Transatlantic Gay gruppe cruise til Roma, Italia Når sentrum av den gamle verden der keiserne hersket over nesten hele den vestlige sivilisasjon i hundrevis av år, er Roma fortsatt anses av mange for å herske over alle andre europeiske destinasjoner. Her kan du puste luft en gang pustet av store romerske gladiatorer i de gamle hallene på Colosseum. Stirre på de aller tak Michelangelo malte på det sixtinske kapell. Eller besøke et monument til både størrelse og tro, Peterskirken, den største kirken noensinne er bygget.Gay_Transatlantic_cruise

Colosseum
Fullført 80 e.Kr., sirkuset var hjemmet til århundrer med gladiatorkamper og inneholdt 76 nummererte inngangene, marmor seter og underjordiske passasjer, der dyr og apparater ble holdt. Arenaen etasje kan bli oversvømmet å være vert for marine bekjemper.

Forum Romanum
Ruinene av forumet stå i mute vitnesbyrd om hva Byron beskrevet som th«storhet som var Roma».

Det sixtinske kapell
Perle av Vatikanet Museum er den berømte kapellet som er hjem til Michelangelos fresker ‘Skapelsen «og» The Last Judgement «.

Vest-Europa Transatlantic Gay gruppe cruise til Roma, ItalySpanish Steps
Hjertet av Romas gamle Bohemian Quarter (Keats og Shelley bodde i nærheten), er fremgangsmåten tar sitt navn fra det 16. århundre spanske ambassaden til Den hellige Havet. I dag er området rundt Piazza Espagna byens elegante shoppingområde.

St. Peterskirken
Langt den største kirken i verden, Peterskirken tok mer enn 100 år å bygge. Noen av de største skikkelsene i renessansen ble ansatt i sin skapelse, fra Bramante og Bernini til Michelangelo og Raphael.

Trevifontenen
Blå-grønne vann kaskader over barokke figurer av Romas mest berømte 240px-Rainbow_flag_and_blue_skiesfontene. Følg skikk og kaste en mynt i fontenen, en gest som sikrer du kommer tilbake til den evige stad.

Vatikanet
Den åndelige og administrative sentrum av katolisismen er også en av de minste selvstendige stater i verden. Vatikanet Mints sine egne mynter, skriver sine egne frimerker, og opprettholder sin egen hær av sveitsiske Guards.

Nice (Villefranche), Frankrike

Vest-Europa Transatlantic Gay gruppe cruise – Nice, FranceThe byen Nice ligger ved foten av Alpene. Denne juvelen av den franske rivieraen er hjem til noen av verdens mest luksuriøse hoteller og terrasserte kafeer. Spaser den ultra-berømte Promenade des Anglais eller se mesterverk av Matisse, Renoir, Monet og Chagall i en av Nices mange museer.

Villefranche er en liten kystbyen, som ligger i hjertet av den franske rivieraen, som strekker seg fra St. Tropez til Menton på den italienske grensen, og inkluderer den kosmopolitiske byene; Cannes, Nice og Monte Carlo.

The Riviera, ofte referert til som Cote d’Azur, med sine vakre strender og behagelige klima, har utviklet seg til et stort turiststed. Åsen-sider rundt Cote d’Azure inneholder mange små, befestede byer som har beholdt mye av sin middelalderske karakter.

Villefranche er en sjarmerende liten by, som ligger mot skråning, med utsikt over bukten mellom Nice og Monte Carlo. Tempoet her er treg og stemningen avslappet.

Vest-Europa Transatlantic Gay gruppe cruise – Nice, FranceCannes,
ca 28 miles fra Villefranche, var den første feriested på Côte d’Azur. Hver May den tiltrekker seg medlemmer av «Jet Set» for den berømte filmfestivalen. Den elegante og elegant vise sin rikdom i de eksklusive hotellene som linje strandpromenaden langs Boulevard de la Croisette.

Hyggelig,
bare tre miles fra Villefranche, er kjent som hovedstad i den franske rivieraen, den viktigste attraksjonen er sin beliggenhet, rett i midten av Cote d’Azur. Stranden, som strekker seg over Baie de Anges, er omgitt av Promenade des Anglais, bygget i 1824 og oppkalt etter den britiske som betalte for sin konstruksjon.

Monte Carlo,
noen 6 miles fra Villefranche, tilhører Fyrstedømmet Monaco og styres uavhengig av hverandre, selv om livsstilen er utpreget fransk. Kjent som play-bakken fra de rike, er det kjent for sin rikdom. Monaco er styrt av prins Albert II, en direkte etterkommer av Grimaldi-familien, som har regjert siden 1275.

Barcelona, Spania

Vest-Europa Transatlantic Gay gruppe cruise – Barcelona, SpainThere er ingenting som Barcelona. Spesielt hvis du tenker på arkitektur. Byen legger beslag på sin egen form for Art Nouveau, kjent som Modernisme. Basilikaen Sagrada Familia er kanskje det beste eksempelet på dette vakre og interessant merkevare av arkitektur, med sin dristige farger, vakre flis-arbeid og virvlende linjer. Samtidig, mange finner arbeid på Picasso-museet og katedralene i det gotiske kvarteret like inspirerende.

Barcelona er den viktigste byen i Catalonia, så vel som den administrative hovedstaden. Med en befolkning på ca 3 millioner, er det den nest største byen i Spania og den største på Middelhavskysten.

Barcelona ligger mellom Pyreneene og Middelhavet, og har et mildt solrikt klima. Det er en travel by, en viktig havn og sentrum for handel.

Folk er livlig og aktiv, umåtelig stolte av sin katalanske kulturen, sett ved bruk av egen katalanske språket i bøker, aviser, TV og radio-programmer.

Katedralen i Barcelona
Byens fantastiske 600 år gamle gotiske katedralen ligger i hjertet av Barri Gotic.

Church of La Sagrada Familia
La Sagr ada Famili en på Calle de Cerdena, er en av arkitekten Gaudís mest berømte verk. Katedralen, påbegynt i 1882 er fortsatt under konstruksjon, men Gaudí døde i 1926. Gaudí er gravlagt i krypten. Det er mulig å ta en heis til toppen av et av tårnene for en panoramautsikt.

Vest-Europa Transatlantic Gay gruppe cruise – Barcelona, SpainLa Pedrera
Barcelonas store arkitekten Antonio Gaudí designet denne kommersielle og bolighus.

Las Ramblas
strekker seg fra vann-front til Plaça de Catalunya, er denne herlige, avenyen i sentrum av aktiviteten. En rekke butikker, spesielt blomsterboder, er å finne her noe som gjør det til et hyggelig sted å spasere langs eller se verden gå forbi fra en av de mange side gange kafeer.

Gothic Quarter
er den eldre delen av byen, i hovedsak en gågate. Bygningene her fra det 13. århundre og skape et virkelig middelaldersk atmosfære. Cathedral of Santa Eulalia, som ligger innenfor det gotiske kvarteret, ble bygget mellom 1298 og 1454, selv om hovedfasaden og spiret var 19. århundre tilsetninger. Katedralen ble oppkalt etter den 13 år gamle martyr, som sarkofag kan sees, skåret i relieff, som skildrer henne tortur og henrettelse. Katedralen er bygget i klassisk, katalansk gotisk stil, med 500 år gamle glassmalerier.

Mirador Del Alcalde
Dette synspunktet nær 1992 Olympic Ring tilbyr panoramautsikt over byen og havnen.

Montserrat
Den 1000 år gamle benediktinerklosteret er regionens åndelige sentrum omgitt av fjell og hjemmet til den berømte «sorte Madonna.»

Cartagena, Spania

Vest-Europa Transatlantic Gay gruppe cruise – Cartagena, SpainDuring det 16. og 17. århundre, da Spania hersket over resten av Europa og New World, mye av sin sjømakt ble anslått fra havnen i Cartagena. Mange av kystfestninger fra den tiden fortsatt eksisterer, men i stedet for vokter byen, de gir fantastisk utsikt over havnen.

Cartagena er en historisk havneby som ligger på sørøst Middelhavet kysten av den iberiske halvøya. Som det har vært fra tidligere tider, Cartagena er fortsatt en viktig utløp til Middelhavet. Når du seiler inn i havnen er det lett å forestille seg at dette er nøyaktig samme syn som ventet skipene tidlig fønikerne, grekerne, kartagerne, romerne, bysantinerne, maurerne, Barbary Coast pirater, den spanske armada og skip fra Frankrike og Storbritannia. Fra så langt tilbake som 1500-tallet opp gjennom i dag, Cartagena fungerer som Middel hjemsted for Spanias marinen. Alltid knyttet til havet, enten gjennom handel, militære, fiske eller rekreasjon, gir Cartagena en trygg forankring for alle.

Vest-Europa Transatlantic Gay gruppe cruise – Cartagena, SpainCartagena er i den autonome regionen i Murcia-regionen, en av de sytten autonome fellesskap som utgjør Spania. Hovedstaden i regionen er i byen Murcia mens Regional Assembly møter i Cartagena. Den sørlige kysten av Spania er et av de mest populære turistmålene i Europa. Men dette er også en fungerende by med en historie som strekker seg tilbake godt over 2000 år.

Gruvene, like utenfor byen, har vært jobbet fra tidspunktet for antikken. Faktisk en locale gutt brukte sølv fra gruvene i Cartagena for å kjøpe noen elefanter vei tilbake i 218 f.Kr. … mer om det senere. Regionen produserer også en stor mengde blomster, frukt og grønnsaker, samt vin og olivenolje for innenlandsk forbruk og eksport i hele EU. Cartagena er en enkel by å gå. Områdene har en tendens til å være i forholdsvis tett nærhet til hverandre. Det en masse små kafeer, særlig nær vannkanten, hvor gjestene kan få en kald drikke og bestille opp noen deilig sjømat. Men kanskje den beste egenskap som Cartagena har å tilby en besøkende er ekte varme og vennlighet av sitt folk. Du trenger ikke å lete dypt for å finne den.

Málaga, Spania

Vest-Europa Transatlantic Gay gruppe cruise – Malaga, Spania Malaga inngangsporten til den andalusiske landsbygda og Costa del Sol, noen av regionens mest imponerende strendene. Det er også hjemmet til en rekke flotte palasser, inkludert den mauriske Alcabaza og Gibralfaro.

En briskly moderne, men likevel historisk by, den har fortsatt atmosfæren og sprade av en Middelhavet port. Riktignok kan første inntrykk være nedslående som, i likhet med de fleste spanske byer, er trist og industriell skallet. Men kjernen, det historiske sentrum, er sjarmerende med sin majestetiske, hvis særegne, uferdig gotiske katedralen, omgitt av tradisjonelle Balconied bygninger, trange gågater og noen av de beste tapasbarer i provinsen. I de siste årene har byen tungt investert i sin kultur og kulturarv med nye museer, omfattende restaurering og en splitter ny port utvikling.

Tenerife, Kanariøyene, Spania

Transatlantic Gay gruppe cruise – Tenerife, Kanariøyene Tenerife, som ligger 180 miles fra kysten av Afrika er den største av Kanariøyene på 790 kvadrat miles og en befolkning på 700.000.. Det er også den mest varierte når det gjelder klima, landskap og steder av interesse.

Mt. Teide, det høyeste fjellet i hele Spania, har tiltrukket seg besøkende fra alle deler av verden. I en høyde på 12,198 ft. Fjellet gir for en rekke mikroklima og landskap over hele øya som kan gi inntrykk av at i noen kilometer, har du reist fra ett land til et annet.

Mot nord er det grønt og frodig Orotava-dalen, med et mildt klima som produserer 300 endemiske typer flora og fauna. I den varme, tørre, vil tørre Sør du finne vakre gylne sandstrender og feriesteder. Langs Anaga fjellkjeden, selve ryggraden av øya, kan man beundre Laurelwood; en grønnsak relikvie fra forhistorisk tid som kan bli funnet bare på Tenerife. Bare en kort kjøretur fra de vakre sandstrender, kan du klatre gjennom fjellet tåke til de snødekte toppene av Mt. Teide.

Santa Cruz de Tenerife, befolkning 225.000, er hovedstaden i Tenerife. Bortsett fra å være administrasjon og kommersielle sentrum, sine havneanlegg motta mer enn 8000 fartøy i året av alle typer og nasjonaliteter. Havnebyen Santa Cruz de Tenerife har noen turistattraksjoner, men besøkende til øya oppfordres til å utforske det vakre landskapet i indre og kysten.

Transatlantic Gay gruppe cruise – Tenerife, Canary IslandsLa Laguna
er den nest største byen i Tenerife og mest kjent som den kirkelige og kulturelle hovedstaden på øya. Severdigheter her inkluderer katedralen La Laguna, Iglesia de Nuestra Senora de la Concepcion, og Plaza del Adalentado.

La Orotava
er en av de bedre bevarte gamle byer med staselige herskapshus, historiske kirker og brostensbelagte gater. Man kan også få flott utsikt over den berømte Orotava-dalen.

Las Canadas National Park (Mt. Teide)
er høydepunktet av Tenerife, så vel som en av de mest besøkte parkene i hele Spania. På vei til Mt. Teide, vil du kjøre gjennom Las Canadas, en Baren vulkansk stein og mineralområdet skapt av millioner av år med Vocanic aktivitet. En taubane tar deg nær toppen. En annen 534 fot tur og du vil være på 12,195 fot (3717 m) toppmøte. På en klar dag kan du se alle andre Kanariøyene, samt kysten av Nord-Afrika.

Los Cristianos og Playa de las Americas
er to av de mest berømte resort områder med vakre strender og en rekke restauranter (for det meste tyske eller britiske).

Miami, Florida

Vest-Europa Transatlantic Gay cruise fra Miami, FloridaThe skjønnhet South Beach art deco-arkitektur og glitrende strender er satt opp mot en rik bakgrunn levert av smaken av det latinske samfunnet. Kom nightfall, ikke Miami ikke bare gå ut, det entusiastisk feirer starten av hver kveld med en lidenskap som du finner smittsom.

Byen Miami er en ung storby kjent for sine vakre strender, spennende klubbscenen og latinamerikansk kulturell påvirkning. Miami-Dade County har en befolkning på ca 2,5 millioner. Området har vokst utrolig siden den ble grunnlagt i 1897 på grunn av innvandring og en strøm av amerikanske «snowbirds» rømmer kalde nordlige klima. Mens noen følger de tunge musikk slår av South Beach natteliv, andre er trukket til byens avslappede sub-tropiske livsstil. Dokumentert i sin politikk, kultur og attraksjoner, er Miami inngangsporten til Florida Keys og Karibia og Latin-Amerika.

Miami, som betyr «stor elv», er oppkalt etter elven som renner gjennom sentrum av byen. Den har spilt en innflytelsesrik rolle i Miami historie. De Tequesta indianerne opprinnelig bebodde området. Oljemagnaten, jernbane baron og utvikler Henry Flagler utvidet sin Florida East Coast Railway ned til hva som var på den tiden en småby liten landsby. Han gikk straks med å bygge Miami.

Vest-Europa Transatlantic Gay cruise fra Miami, Florida Sør-Floridas subtropisk klima og miljø er en stor attraksjon for forskere, naturelskere og friluftsentusiaster. Å si at Miami er en sports gal byen ville være litt av et understatement. Byen har arrangert den årlige Orange Bowl fotball spillet siden 1937. Hurricanes ved University of Miami har vunnet mange nasjonale mesterskap i fotball og baseball. The Miami Dolphins fortsatt stolt skryte av sin 1972 «perfect season». De unge Florida Marlins har allerede vunnet World Series, Miami Heat har vunnet NBA Championship og Florida Panthers har hentet hjem profesjonell hockey ettertraktede Stanley Cup.

Siden sin begynnelse som en spansk koloni utpost Miami har beholdt sitt latinske smaken i sin demografi, kulinariske scene, og kulturelle tradisjoner. Miamis forbindelser med Karibien, særlig Cuba, daterer seg tilbake til dagene av pirat-angrep på kolonihandelsskip forlate Amerika. Historiene til skipsvrak og gjemte skatter, både tapt og funnet, har blitt integrert i South Florida lore. Pirates, rum løpere og «Miami Vice» bilde av fart krydret med skjønnhet, et snev av fare og intriger til musikk av en dampende Latin slå alle kommer sammen for å lage en av de yngste byer i Amerika en av de mest spennende.

 

 

Reflection

Annonse:

11 kommentarer om “Rome to Miami Transatlantic Celebrity Reflection :-)”

 1. Dette cruset anbefaler jeg sterkt denne båten er bare helt utrolig og ikke minst crew t ombord 😏

 2. It’s the best time to make some plans for the long run and it’s
  time to be happy. I’ve learn this submit and if I may
  just I desire to recommend you some interesting things or suggestions.

  Perhaps you can write next articles regarding this article.
  I wish to read more issues approximately it! http://Www.yahoo.net/

 3. I’ve been browsing on-line more than 3 hours nowadays, yet I
  by no means found any interesting article like yours. It’s pretty price enough for me.
  Personally, if all site owners and bloggers made excellent content material as you did, the internet will likely be a lot more helpful
  than ever before. http://yahoo.co.uk

 4. Howdy! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to look it over.
  I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking
  and will be tweeting this to my followers! Great blog and
  brilliant style and design. http://yahoo.org/

 5. I have been surfing online more than 2 hours today, yet I
  never found any interesting article like yours.

  It’s pretty worth enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the web will be a
  lot more useful than ever before. http://yahoo.org

 6. It is perfect time to make a few plans for the long run and it’s time to be happy.
  I have learn this put up and if I may I want to suggest you few attention-grabbing issues or tips.
  Perhaps you can write next articles relating to this
  article. I wish to read more things about it!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *